Walne zebranie członków Koła PTT w Kozach – 3 marca 2016 r.

Niepostrzeżenie minęły już trzy lata od powołania Koła PTT w Kozach, koniecznym było więc zorganizowanie walnego zebrania członków.
3 marca 2016 r. o godz. 19:30, bezpośrednio po zakończonej prelekcji „… z pierwszej ręki” zebraliśmy się w sali konferencyjnej Pałacu Czeczów, by wysłuchać sprawozdań za mijającą kadencję oraz wybrać nowe władze Koła. Zebraniu przewodniczył prezes Miłosz Zelek. Na początek wiceprezes Tomasz Węgrzyn odczytał sprawozdanie merytoryczne Zarządu Koła, a skarbnik Dariusz Marek zreferował sprawy finansowe. Sprawozdanie zostało jednogłośnie przyjęte.
W wyniku przeprowadzonych wyborów, zebrani postanowili nie zmieniać składu Zarządu, lecz rozszerzyć go o dodatkową osobę. Tym sposobem w skład Zarządu Koła PTT w Kozach weszli: Miłosz Zelek (prezes), Tomasz Węgrzyn (wiceprezes), Anna Kózka-Filarska (sekretarz), Dariusz Marek (skarbnik) i Grzegorz Ryszawy (członek zarządu). Serdecznie gratulujemy wyboru i życzymy wielu ciekawych pomysłów i inicjatyw na nadchodzącą kadencję.
Na koniec zebrania dyskutowaliśmy także na temat planu wycieczek oddziałowych, pomysłach na nowe inicjatywy oraz wspólnych przedsięwzięciach.

SB
.

nowo wybrany Zarząd Koła PTT w Kozach

Ten wpis został opublikowany w kategorii kronika - 2016. Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.